Quarantaine in Valencia

Hi lieve allemaal! 

Even een kleine update over quarantaine-life hier in Valencia. 
Wat een situatie… Waar zijn we in terecht gekomen met z´n allen! 

Quarantaine in plaats van Las Fallas

Zoals jullie vast wel weten, zitten we thuis in quarantaine en is het niet meer de bedoeling dat we buiten komen. Alleen voor een blokje om met de hond, een supermarkt-bezoekje of het ophalen van medicijnen mag je nog naar buiten. Ook de mensen die nog verplicht naar het werk moeten, mogen met een justificante (een papiertje waarop het adres vermeldt staat) naar buiten. 

Waar we vorige week nog op het terras zaten en lekker met groepen hebben rond gefietst door de stad, zitten we nu dus allemaal thuis en is er niemand meer op straat te bekennen. 
Het grootste festival van Spanje, las Fallas, waarbij iedereen op de straten aan het feesten zou zijn is vervangen door quarantaine. Het fallas feest waar iedereen in Valencia zó naar heeft uitgekeken en die met ´de crematie´op 19 maart beeindigd zou moeten worden, is niet eens begonnen. De falla op plaza Ayuntamiento, die al gedeeltelijk is opgezet, is in alle stilte in de lege straten van Valencia verbrand.

LokaalValencia gaat door met tips!

LokaalValencia staat dus even stil met betrekking tot de fietstours maar wij gaan uiteraard gewoon door met leuke tips delen via instagram! Ook hebben we nu lekker veel tijd om blogposts voor jullie te schrijven!
We balen natuurlijk ontzettend van het feit dat we op het moment geen fietstours kunnen geven, maar de situatie is nou eenmaal even niet anders helaas! 

We hopen dat we na quarantaine-life weer snel alles kunnen oppakken en deze prachtige stad, wat nu meer lijkt op een spookstad, kunnen laten zien! We hopen voor iedereen dat alles snel weer is zoals het was.. 

De bucketlist voor na deze quarantaine periode volgt snel…. Wij hebben namelijk al lang bedacht waar wij die eerste borrel weer gaan drinken na deze bizarre tijd! 

Liefs & dikke knuffel (of dikke elleboog voor nu), 
Robin, Sofie & Team LokaalValencia

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Lieve meiden binnen een paar dagen staat heel Europa op z’n kop! Het (nog) naar buiten mogen is voor ons een Groot voorrecht wat inderdaad, zeker voor jullie die eigenlijk alleen binnenshuis zijn om te slapen, afschuwelijk moet zijn. Zorg goed voor jezelf en hou vol 😘